Over ons

Bosstad Tweewielers is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van fietsen. De tweelingbroers Donovan en Mitchel Bosstad runnen nu ruim 7 jaar populaire fietsenwinkels in Noord-Holland.

Hoofddorp, Limmen en Purmerend

Begonnen met twee fietsenwinkels in Hoofddorp en Purmerend en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met maar liefst 3 vestigingen. De meest recent geopende fietsenzaken van Bosstad Tweewielers is die aan de Paxlaan in Hoofddorp. Deze laatste vestiging is een Bosstad Tweewielers XL en doet zijn naam eer aan door de grote showroom en het fijne testcentrum.
Via onze Bosstad Tweewielers webshop willen wij u kennis laten maken met het uitgebreide assortiment fietsen en e-bikes dat wij voeren. U kunt op onze webshop eenvoudig online een fiets bestellen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van alle soorten fietsen kunnen wij tijdens het aankoopproces met u mee denken en u adviseren over de beste fiets en de levering hiervan.

Uitgebreid assortiment fietsen

Wij bieden veel diverse fietsmerken tegen zeer scherpe prijzen en geven altijd uitgebreid advies op maat. Bij ons kunt u profiteren van kortingen op fietsen van 5% tot wel 45%. Onze prijzen zijn geldig in onze winkel en bij online aankopen. Bosstad Tweewielers zorgt ervoor dat de fietsen rijklaar staan voor u of thuis afgeleverd worden. Ondanks onze scherpe prijzen geven wij 100% service.

Daarnaast kunt u voor alle reparaties aan uw fiets bij ons terecht. Wij streven ernaar de fiets weer op dezelfde dag gerepareerd te hebben als de dag van binnenkomst.

Lees hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van service en reparaties aan uw fiets.

Unieke eigenschappen Bosstad Tweewielers

  • Kosteloze bezorg- en ophaalservice binnen Hoofddorp en Purmerend
  • Gratis leenfiets
  • Specialist in elektrische fietsen
  • Ruime werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Gratis proefritten, advies tot u tevreden bent
  • ENRA fietsverzekeringen
  • Ruim assortiment, van kinderfietsen tot moederfietsen
  • Aangesloten bij bij het Fietsplan

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Facebook