Winkelwagen Geen producten

Over Bosstad Tweewielers

Bosstad Tweewielers is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de in- en verkoop, repareren en onderhouden van fietsen en e-bikes. De tweelingbroers Donovan en Mitchel Bosstad runnen inmiddels 5 fietsenwinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam. Via de website willen wij u kennis laten maken met het assortiment fietsen dat wij voeren. U kunt ook eenvoudig een fiets bij ons bestellen waarna er contact met u wordt opgenomen over de verdere afhandelingen. Zo willen wij ervoor zorgen dat wij met u mee kunnen denken over de beste fiets en de levering hiervan.


Wij bieden veel diverse fietsmerken tegen zeer scherpe prijzen en geven uitgebreid advies op maat. Zo kunt u bijna ieder type fiets kopen met kortingen van 5% tot wel 45%. Onze prijzen zijn geldig in onze winkel en bij online aankopen. Bosstad Tweewielers zorgt er altijd voor dat de fietsen rijklaar staan voor u. Ondanks onze scherpe prijzen geven wij 100% service en advies op alle fietsen. 

Daarnaast kunt u voor alle reparaties aan uw fiets bij ons terecht. Wij streven ernaar de fiets weer op dezelfde dag gerepareerd te hebben als de dag van binnenkomst.

Onze unieke eigenschappen:
> 1 uur Repair&Go service
> Kosteloze bezorg- en ophaalservice
> Gratis leenfiets
> Specialist in elektrische fietsen
> Ruime werkplaats met gediplomeerd personeel
> Gratis proefrit
> ENRA fietsverzekeringen
> Ruim assortiment, van kinderfietsen tot moederfietsen
> Online webshop

1 uur Repair&Go service

Bosstad Tweewielers streeft ernaar om reparaties en onderhoud aan fietsen zo snel mogelijk afgehandeld te hebben. Wilt u uw fiets laten repareren tijdens een lunchpauze, tussenuur op school of terwijl u boodschappen doet? Dan kunt u ook kiezen voor onze Repair&Go Service. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat uw fiets binnen één uur gerepareerd is. 
 
Bosstad Tweewielers is DE e-bike specialist in de regio Haarlemmermeer! Bezoek onze nieuwe showroom aan de Paxlaan 6 in Hoofddorp

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop