Winkelwagen Geen producten

Bakfietsen

Bakfietsen


Je ziet bakfietsen steeds meer op straat, het zijn niet meer alleen de hippe moeders die de bakfiets gebruiken. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van deze fiets. Dat is uiteraard erg logisch door al zijn voordelen. Zo heeft de bakfiets heel veel laadruimte waardoor vaders en moeders ruimte voor kinderen én boodschappen. Het kan voor kleindere afstanden steeds vaker de auto vervangen, want de bakfiets is ook goed te gebruiken voor het vervoeren van zwaardere spullen.
 

Elektrische bakfiets

Het fietsen met een overvolle bakfiets is natuurlijk best pittig. Een veelgehoorde opmerking over bakfietsen is dat het fietsen erg zwaar is. Bij korte ritjes is dit nog niet zo'n groot probleem, maar voor wat langere afstanden is elektrische ondersteuning wel erg prettig. Daarom komen er ook steeds meer elektrische bakfietsen op de markt. De ondersteuning helpt vooral bij het optrekken en bij een volle laadruimte.

Bakfiets verzekeren: diefstal en schade

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de pittige aanschafprijs extra zuinig bent op uw (elektrische) bakfiets. Het is dan wel fijn dat u zichzelf kan indekken tegen schade en ook diefstal. Daarom geven wij altijd het advies om na aanschaf van een (elektrische) bakfiets een fietsverzekering af te sluiten.» Troy » Vogue » Popal
Weergave:
 

Heeft u nog vragen over een bakfiets? Of weet u niet welke bakfiets u moet kiezen? U kunt ons altijd bellen voor telefonisch advies: 023-5577454 of 0299-778103.


Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.