Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten bij Bosstad Tweewielers?
Verzending van fietsen door heel Nederland is gratis.

LEVERTIJD

Wanneer kan ik mijn fiets verwachten als ik hem besteld heb?
Bosstad Tweewielers werkt er hard aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als uw bestelling voor 13.00 uur bij ons binnen is heeft u de fiets meestal binnen 1 tot 3 werkdagen al in huis indien wij deze op voorraad hebben. Bestellingen die wij na vrijdag 13:00 uur ontvangen, worden dinsdag geleverd. Houd er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is en geen garantie.

Wij streven ernaar om indien gewenst de fiets zo snel mogelijk te leveren. De beschikbaarheid van de producten bij onze leveranciers is als basis voor dit uitgangspunt genomen. Het kan wel eens voorkomen dat we de levertijd 'binnen 1 tot 3 werkdagen' overschrijden. Om die reden geldt de levertijd als indicatie en als zogeheten 'fatale termijn'. Dat wil zeggen dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden.

RETOURNEREN

Mocht u ondanks de informatie die wij vertrekken over uw aankoop niet tevreden zijn met uw fiets, is het mogelijk om deze, mits ongebruikt en in originele staat, binnen 14 dagen te ruilen of retourneren. Voor een retourzending kunt u ons een mail sturen of het contactformulier invullen. Vervolgens zullen wij de retourzending moeten bevestigen en krijgt u van ons instructies over de zending.

Wij zullen u het bedrag middels hetzelfde betaalmiddel terug betalen, tenzij anders wordt afgesproken en beide partijen daar nadrukkelijk overeen zijn gekomen. Wij rekenen geen extra kosten voor zulke terugbetalingen.

Wij betalen u terug zodra wij het artikel hebben ontvangen of wanneer u kunt aantonen dat het artikel is terug gestuurd. Dit is afhankelijk van de situatie die zich voordoet.

 

Kosten van de retourzending en omruilingen zijn voor uw eigen rekening.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Facebook