Batavus op de Negenmaandenbeurs 2023

Batavus op de Negenmaandenbeurs 2023

Bij ons staat de Batavus Fier Šltijd klaar voor een proefrit!


Batavus op de Negenmaandenbeurs 2023


Ben je in blijde verwachting of heb je net een kleintje gekregen? Je kan vast niet wachten om met je kleintje te gaan fietsen. Maar welke fietsen zijn hiervoor geschikt en hoe maak je een keuze die past bij jouw behoefte? Batavus staat van 15 tot en met 18 februari 2023 op de Negenmaandenbeurs om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Of ervaar het zelf op het fietsparcours.

 

Onze fietsexperts staan voor je klaar

Na een paar maand achter de kinderwagen is het tijd om de wereld (van jullie beiden 😉) weer wat groter te maken. Samen de wereld ontdekken en mooie herinneringen maken. Ben je benieuwd hoe je veilig met je kindje kunt fietsen? En vanaf wanneer je kun je fietsen met je kleintje? Onze fietsexperts vertellen je er alles over.

 

Ontdek onze familie collectie op het fietsparcours

Wil jij zelf ervaren hoe fijn onze bakfiets fietst? Of test je graag onze familiefiets de Batavus Mambo? Breng dan een bezoekje aan het testparcours.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Voorkom fietsendiefstal doormiddel van deze 8 tips!

Dat je je fiets op de meeste plekken in Nederland maar beter op slot kunt zetten is je vast wel bekend. Maar soms is alleen een slot of zelfs een ťxtra slot niet voldoende om fietsendiefstal te voorkomen. We zetten 8 handige tips op een rijtje om fietsendiefstal zo veel mogelijk te voorkomen.

HET NEDERLANDSE E-BIKE MERK QWIC KOMT MET NIEUWE TV-COMMERCIAL

Qwic Tv-Campagne nu op tv! Bij ons vele modellen te proberen!

SPARTA D-RULE ENERGY: E-BIKE VAN HET JAAR 2022

SPARTA D-RULE ENERGY: E-BIKE VAN HET JAAR 2022

Facebook