BirdBike

Bird Bike met achterwielmotor

Deze opvallende urban e-bikes zijn een lust voor het oog, maar voorzien je ook van een geweldig comfort. De krachtige motor is gepositioneerd in het achterwiel. Je kunt gebruik maken van diverse versnellingen en mechanische schijfremmen. Het display van een Bird Bike ligt geïntegreerd in het stuur. Deze kun je zelfs gebruiken in combinatie met een app.

Ben jij op zoek naar een stoere urban e-bike van hoge kwaliteit? Wil je comfortabel en stijlvol kunnen fietsen op vrijwel elk terrein en in elke omgeving? Dan is Bird hét fietsenmerk voor jou. Kies voor een Bird Bike met een A-frame of een V-frame met een lage instap. Voor welke elektrische fiets je ook kiest, waar vlieg jij vandaag heen met jouw Bird Bike?


Sortering:

Er is 1 fiets gevonden:

Bird Bike

Nieuwe Bird Bike bird

Ä 1.999,-
Purmerend

Een Bird e-bike kopen?

Bird is een Amerikaans fietsenmerk dat gespecialiseerd is in e-bikes. Vanaf 2021 verovert dit merk ook de Europese markt met hun elektrische Bird Bikes. Dat wil niet zeggen dat het merk een nieuwkomer is. Je kent Bird misschien al van de e-steps of de deelfietsen. Deze worden zelfs in de grote steden van Nederland gebruikt. Dit merk hecht veel waarde aan kwalitatieve en betaalbare e-bikes van superieure en hoogwaardige kwaliteit. 

Bird Bike: de stoere elektrische fiets 

Bird is bekend om zijn innovaties op het gebied van elektrische en milieuvriendelijke transportmiddelen. Zoals zijn elektrische fietsen en steps. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Bird op weg is om één van de grootste e-bike merken ter wereld te worden. Het frame van een Bird Bike is herkenbaar en een tikkeltje urban. Door het opvallende en stoere frame van deze e-bikes zul je veel hoofden doen omdraaien.

De urban e-bikes van Bird hebben een V-vormig frame voor dames en een A-vormig frame voor heren. Uitgevoerd in aluminium en voorzien van een krachtige 500 Watt motor. De elektrische fietsen van Bird hebben een stabiele wegligging. Zo voorzien ze jou op elk terrein van de beste fietservaring. Ook aan een optimale veiligheid hecht het fietsenmerk Bird veel waarde. De Bird Bikes zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties én een e-boost. 


Onze fietsmerken

Batavus
Burgers
Cortina
Gazelle
Hercules
Kalkhoff
Knaap Bikes
Qwic
RIH
Sparta
Trenergy
Urban Arrow
Victoria