Winkelwagen Geen producten

E-bikes

E-bikes

 
E-bikes zijn populairder dan ooit, bent u ook toe aan een nieuwe elektrische fiets? Dan is een ruime keuze aan verschillende modellen en uitvoeringen wel zo prettig. Bosstad Tweewielers heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen, van sportieve elektrische tourfietsen tot comfortabele elektrische stadsfietsen. Wilt u de elektrische fiets gaan gebruiken voor woon-werkverkeer of meer voor recreatieve tochten? Voor ieder doel is een passend model te vinden.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze vijf winkels voor uitgebreid advies en een testrit. Onze e-bike specialisten zorgen er altijd voor dat u de fiets vindt die voldoet aan uw wensen. 
 

Elektrische fiets verzekeren: diefstal en schade

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de pittige aanschafprijs extra zuinig bent op uw elektrische fiets. Het is dan wel fijn dat u zichzelf kan indekken tegen schade en ook diefstal. Daarom geven wij altijd het advies om na aanschaf van een elektrische fiets een fietsverzekering af te sluiten.» Sparta » Batavus » BSP » Vogue » Union » Cortina
Weergave:
 

Heeft u nog vragen over een elektrische fiets? Of weet u niet welke elektrische fiets u moet kiezen? U kunt ons altijd bellen voor telefonisch advies: 023-5577454 of 0299-778103.


Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.