Winkelwagen Geen producten

Fietsenwinkel Hoofddorp XL

Foto

De grootste Bosstad Tweewielers winkel in Hoofddorp

Bosstad Tweewielers fietsenwinkel XL is de tweede vestiging in Hoofddorp. Naast de fietsenwinkel aan de Bernadottestraat 155 in Hoofddorp, heeft Bosstad Tweewielers sinds 2018 een tweede fietsenwinkel aan de Paxlaan 6 in Hoofddorp. De perfecte locatie als u opzoek bent naar een grote fietsenwinkel in de buurt van Nieuw-Vennep, Cruquius, Heemstede of Vijfhuizen.


E-bike specialist met testcentrum

Bosstad Tweewielers XL aan de Paxlaan in Hoofddorp heeft een 500m² grote showroom. Hier vindt u de grootste collectie nieuwe e-bikes van Haarlemmermeer en er staan diverse demomodellen klaar voor een proefrit. In het testcentrum heeft u de ruimte om diverse soorten fietsen op uw gemak uit te proberen. 

In onze grote fietsenwinkel aan de Paxlaan vindt u met name elektrische fietsen, maar we hebben ook een ruime keuze uit hybridefietsen, mountainbike-fietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen en transportfietsen. Aan de Paxlaan in Hoofddorp zijn de bekende Hollandse fietsmerken verkrijgbaar zoals Batavus, Sparta, Cortina en BSP. Verder vindt u hier de Duitse merken Hercules en Victoria.

Bereikbaarheid fietsenwinkel Paxlaan Hoofddorp

Onze fietsenwinkel met testcentrum aan de Paxlaan in Hoofddorp is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Veel van onze klanten komen uit omliggende steden of regio’s zoals Nieuw-Vennep, Cruquius, Heemstede en Vijfhuizen. De reden? Onze extra grote showroom, ruime assortiment en goede advies. Daarnaast is het parkeren gratis en dat is natuurlijk erg fijn als u de tijd wilt nemen om de beste fiets uit te kiezen.

Of u nu uit Nieuw-Vennep, Heemstede of Vijfhuizen komt, onze fietsenwinkel aan de Paxlaan is goed bereikbaar.

Per auto:
Goed bereikbaar vanaf de afrit Hoofddorp van de Rijkswegen A4/A44/A5 (Amsterdam- Den Haag - Rotterdam) via de Kruisweg en de Hoofdweg. Het hoofd winkelcentrum van Hoofddorp ligt op loopafstand.

Per OV: 
NS Station Hoofddorp is op ca. 15 min. loopafstand gelegen. Ca. 5 min. lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte waar bus R net 340 stopt.


Adres

Paxlaan 6
2131PZ HOOFDDORP
023 7370700
Info@bosstadtweewielers.nl

Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.