Winkelwagen Geen producten

Bosstad Tweewielers Wormerplein

Foto

Fietsenwinkel Purmerend

Bosstad Tweewielers heeft in Purmerend twee vestigingen. Onze fietsenwinkel op het winkelcentrum Wormerplein is uitgegroeid tot een begrip in Purmerend. Onze fietsspecialisten staan bekend om hun laagdrempeligheid, no-nonsense mentaliteit en klantvriendelijke instelling.

De Bosstad Tweewielers fietsenwinkel Purmerend heeft een ruim aanbod stadsfietsen, kinderfietsen, transportfietsen en accessoires van A merken zoals Sparta, Batavus, BSP, Cortina, Vogue en Union. Ook heeft de vestiging op het Wormerplein een groot assortiment elektrische fietsen van fietsmerken als Hercules, Victoria en Batavus. Met onze jarenlange ervaring en enthousiaste instelling zijn wij een van de meest servicegerichte fietsenwinkels van Purmerend. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en helpen bij het maken van de beste keuze.

Fietsenmaker Purmerend Wormerplein

Moet uw fiets gerepareerd worden? Heeft u een lekke band? Of twijfelt u over de veiligheid van uw fiets? Kom dan langs bij onze vestiging op het Wormerplein in Purmerend! Bosstad Tweewielers is dé fietsenmaker in Purmerend. Onze vakbekwame fietsmakers staan u graag te woord en controleren uw fiets op gebreken. Kleine reparaties proberen wij vaak direct uit te voeren en voor grote fietsreparaties of uitgebreid onderhoud aan uw fiets plannen wij samen met u een afspraak in. Heeft u geen vervoer meer tot uw beschikking? Dan proberen wij u altijd te voorzien van een leenfiets.

Bereikbaarheid fietsenwinkel Wormerplein Purmerend

Onze fietsenwinkel op het Wormerplein is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het grote voordeel ten opzichte van andere fietsenwinkels in Purmerend, is dat u bij onze vestiging op het Wormerplein gratis kunt parkeren. Op deze manier is uw scherp geprijsde fiets niet ineens een stuk duurder. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Dan kunt u ook profiteren van onze kosteloze haal- en brengservice! Handig: pin aan de deur is mogelijk.


Adres

Wormerplein 1
1442CA PURMEREND
0299 778103
Purmerend@bosstadtweewielers.nl

Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.