Winkelwagen Geen producten
Bestsellers

Fietsenwinkel Hoofddorp

Bosstad Tweewielers Hoofddorp

De fietsenwinkel Bosstad Tweewielers aan de Bernadottestraat 155 in Hoofddorp is de eerst geopende fietsenwinkel van de vijf vestigingen en bestaat inmiddels vier jaar. De bekendste fietsenwinkel van Hoofddorp is populair onder mensen uit de hele regio Haarlemmermeer. Men komt vanuit Nieuw-Vennep, Cruquius, Heemstede tot Vijfhuizen naar onze fietsspecialisten in Hoofddorp.

Aanbod fietsenwinkel Hoofddorp

Onze fietsenwinkel in Hoofddorp heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen, moederfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Bosstad Tweewielers is premium dealer van de fietsmerken Batavus en Sparta. Daarnaast vindt u in onze fietsenwinkel Hoofddorp merken als Cortina, Vogue, BSP, Hercules en Victoria. Wij bieden onze fietsen aan tegen zeer scherpe prijzen en geven altijd uitgebreid advies op maat. Bij ons kunt u profiteren van kortingen op fietsen van 5% tot wel 45%.

Fietsenmaker Hoofddorp

Heeft u een lekke band of is uw fiets stuk? Of twijfelt u over de veiligheid van uw fiets? Kom dan langs bij onze fietsenwinkel in Hoofddorp! Wij zijn dé fietsenmaker in Hoofddorp. Onze vakkundige fietsenmakers staan voor u klaar en controleren uw fiets op gebreken. Kleine problemen proberen wij vaak direct te verhelpen. Wij hebben zelfs de speciale Repair&Go Service. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat uw fiets binnen één uur gerepareerd is. Voor grote fietsreparaties of uitgebreid onderhoud plannen wij samen met u een afspraak in. Indien nodig kunnen wij u voorzien van een leenfiets.

Bereikbaarheid fietsenwinkel Hoofddorp

Onze Bosstad Tweewielers fietsenwinkel in Hoofddorp is gevestigd in winkelcentrum Pax en eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Veel van onze klanten komen zelfs vanuit omliggende steden zoals Nieuw-Vennep, Cruquius, Heemstede en Vijfhuizen naar onze winkel. De reden? Onze expertise op het gebied van e-bikes, ruime assortiment en deskundig advies. Wat ook erg handig is, u kunt gratis parkeren! 

Of u nu uit Nieuw-Vennep, Heemstede of Vijfhuizen komt, onze fietsenwinkel in Hoofddorp is goed bereikbaar.


Adres

Bernadottestraat 155-153
2131 SV HOOFDDORP
023 5577454
Info@bosstadtweewielers.nl

Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.