Winkelwagen Geen producten

Bosstad Tweewielers Gildeplein

Foto

Rijwielhandel Purmerend

Wegens het grote succes van de eerste Bosstad Tweewielers fietsenwinkel in Purmerend, is er een tweede vestiging in Purmerend bijgekomen. Deze fietsenwinkel is gesitueerd op het winkelcentrum Gildeplein en nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onze fietsspecialisten zijn geliefd om hun no-nonsense mentaliteit en klantvriendelijke instelling. Service staat hoog in het vaandel.

De Bosstad Tweewielers rijwielhandel op het Gildeplein beschikt over een ruim assortiment  stadsfietsen, kinderfietsen, transportfietsen en accessoires van A merken zoals Sparta, Batavus, BSP, Cortina, Vogue en Union. Daarnaast biedt de winkel op het Gildeplein een ruim aanbod aan elektrische fietsen van merken als Victoria, Hercules en Batavus. Een enthousiaste instelling en jarenlange ervaring maakt ons tot een van de meest servicegerichte fietsenwinkels van Purmerend. Onze deskundige fietsspecialisten denken altijd met u mee en gaan samen met u opzoek naar de meest geschikte fiets.

Fietsenmaker Purmerend Gildeplein

Heeft u een lekke band? Weet u niet zeker of uw fiets nog wel veilig is? Of is uw fiets kapot? Loop dan binnen bij onze vestiging op het Gildeplein in Purmerend! Bosstad Tweewielers is dé fietsenmaker in Purmerend. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats waar u terecht kunt voor een service- of onderhoudsbeurt aan uw fiets. Onze opgeleide en getrainde fietsmakers denken altijd met u mee en kunnen door hun lange ervaring ervoor zorgen dat u snel meer mobiel bent! Wij streven ernaar om reparaties en onderhoud aan uw fiets zo snel mogelijk afgehandeld te hebben. Wilt u uw fiets laten repareren tijdens een lunchpauze of terwijl u boodschappen doet? Dan bieden onze fietsmakers in Purmerend ook de mogelijkheid om te kiezen voor de speciale Repair&Go Service: reparatie binnen een uur.

Bereikbaarheid fietsenwinkel Gildeplein Purmerend

Onze rijwielhandel op het Gildeplein is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het grote voordeel ten opzichte van andere fietsenwinkels in Purmerend, is dat u bij onze vestiging op het Gildeplein gratis kunt parkeren. Hartstikke fijn natuurlijk, want dan is uw scherp geprijsde fiets niet ineens een stuk duurder door bijkomende parkeerkosten. 

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Dan kunt u ook profiteren van onze kosteloze haal- en brengservice! Handig: pin aan de deur is mogelijk.


Adres

Overlanderstraat 608
1445 CW PURMEREND
0299 40 60 79
Purmerend@bosstadtweewielers.nl

Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.