Winkelwagen Geen producten
Bestsellers

Bosstad Tweewielers Buikslotermeerplein

Foto

[ENGLISH]

Fietsenwinkel Amsterdam-Noord

Onze fietsenwinkel in Amsterdam is sinds 2017 gevestigd in Amsterdam-Noord op het Buikslotermeerplein 296. Bosstad Tweewielers Amsterdam heeft in korte tijd veel bekendheid gegenereerd en wordt bezocht door klanten uit de hele regio Amsterdam.

De Bosstad Tweewielers fietsenwinkel Amsterdam-Noord heeft een ruim assortiment in A fietsmerken zoals Sparta, Batavus, BSP, Cortina, Vogue en Union. De collectie bestaat uit stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en accessoires. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een van de meest servicegerichte fietsenwinkels van Amsterdam-Noord. Kom eens langs in onze fietsenwinkel op het gezellige Buikslotermeerplein. Hier staan onze vakbekwame monteurs en medewerkers voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Tweedehandsfietsen Amsterdam-Noord

Bent u opzoek naar een betaalbare tweedehands fiets met goede service? Dan bent u bij onze Bosstad Tweewielers fietsenwinkel in Amsterdam-Noord aan het juiste adres. Deze vestiging op het Buikslotermeerplein heeft namelijk het grootste aanbod tweedehands fietsen. Op deze tweedehands fietsen geven wij 3 maanden garantie en worden altijd grondig gecheckt en afgesteld door onze vakmannen. Benieuwd? Kom een keer langs in onze fietsenwinkel in Amsterdam-Noord om het aanbod te bekijken! Of kijk online wat er beschikbaar is.

Fietsenmaker Amsterdam-Noord

Is uw fiets kapot? Heeft u een lekke band? Of twijfelt u over de veiligheid van uw fiets en bent u in Amsterdam-Noord? Kom dan gerust binnenlopen bij onze vestiging op het Buikslotermeerplein! Wij zijn dé fietsenmaker in Amsterdam-Noord. Onze deskundige fietsmonteurs staan u graag te woord en controleren uw fiets op gebreken. Kleine problemen proberen wij vaak direct te verhelpen en voor grote fietsreparaties of uitgebreid onderhoud plannen wij samen met u een afspraak in. Indien u geen vervoer meer tot uw beschikking heeft, proberen wij u altijd te voorzien van een leenfiets. 

Bereikbaarheid Bosstad Tweewielers Amsterdam-Noord

Onze fietsenwinkel in Amsterdam-Noord is met de auto bereikbaar vanaf de A10 Noord via afrit s115 (vanuit de richting Amsterdam-Zuid / Amersfoort / Utrecht) en s116 (vanuit de richting Amsterdam-West / Zaandam). Ook is onze winkel op het Buikslotermeerplein bereikbaar via de IJtunnel (vanuit de richting Amsterdam-Centrum).

Let op: Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur gratis parkeren.

Komt u met het openbaar vervoer? Het Buikslotermeerplein heeft aan de westkant, de Waddenweg, een halte waar veel stads- en streekbussen stoppen van GVB, Connexxion en EBS. Aan de oostkant, het Olof Palmeplein, hebben enkele stadsbussen van het GVB hun eindpunt. Tevens aan de westkant achter het Stadsdeelkantoor, is halte Noord van de Noord/Zuidlijn die richting het Centraal Station gaat en verder naar Station Zuid.Adres

Buikslotermeerplein 296
1025 GB AMSTERDAM
06 19192014
Amsterdam@bosstadtweewielers.nl


 
Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.