Winkelwagen Geen producten

Voorkom onveilige situaties: doe een Fiets Check

Voorkom onveilige situaties: doe een Fiets Check

Een rem die niet goed werkt, gladde pedalen, losschietende handvatten, kapotte verlichting of een gebroken ketting… Het zijn veelgehoorde oorzaken van ongevallen. Bij Bosstad Tweewielers vinden wij veilig en comfortabel fietsen erg belangrijk, dus hebben wij iets bedacht om zulke vervelende situaties te voorkomen. In dit artikel leg ik uit waarom het zo belangrijk is om zo nu en dan uw (elektrische) fiets te laten controleren door een fietsspecialist.
 

Is uw fiets nog veilig?

We gebruiken de fiets vaak dagelijks en daardoor treedt er toch slijtage op. Ook de ritjes door weer en wind hebben invloed op het materiaal. Het uitstellen of niet laten uitvoeren van onderhoud aan uw fiets kan dan vaak leiden tot onverwachte, dure en vervelende fietsreparaties. Vooral nu tegenwoordig (elektrische) fietsen steeds uitgebreider, ingewikkelder en kostbaarder worden. Daarnaast blijkt de afstelling van de fiets niet altijd goed te zijn en dat kan negatieve gevolgen hebben voor uw fietscomfort.

Wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan onderweg? Laat een fietsspecialist dan controleren of uw fiets nog veilig is. Tijdens een gratis Fiets Check wordt uw fiets gecontroleerd op alle belangrijke punten, zoals de remmen, versnelling, ketting, wielen en verlichting.
 

Afspraak maken voor gratis Fiets Check

Wilt u dat onze fietsexperts een gratis Fiets Check uitvoeren op uw fiets? Dan bent u van harte welkom in een van onze winkels. U kunt ook een afspraak maken voor een gratis Fiets Check, vul hiervoor het formulier op onze service pagina in.

  Fietsexpert Mitchel Bosstad     24-03-2019 13:18     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Precies -  07-05-2020

Wordt altijd goed geholpen!!!

 Joop -  01-04-2019

Leuk jongens!

Bosstad Tweewielers is de fiets en e-bike specialist van Noord-Holland! Met fietswinkels in Hoofddorp, Purmerend en Amsterdam

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.