Winkelwagen Geen producten

Sparta M8i LTD incl 600WH

Sparta M8i LTD incl 600WH

Kiezen tussen kracht en comfort hoeft niet meer! Kom bij ons langs voor een proefrit en laat u adviseren!

Standaard levertijd

1 tot 2 weken

€ 2.749,00
€ 2.599,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kiezen tussen kracht en comfort hoeft niet meer!

Dé e-bike met nieuwe generatie middenmotor gecombineerd met de comfortabele ION® technologie

De M8i Ltd beschikt over de comfortabele ION®-technologie. De M8i Ltd is uitgevoerd met hydraulische velgremmen voor het snel en veilig tot stilstand komen. Dankzij de ION®-technologie zijn er twee rijprogramma’s mogelijk.

 

Systeem

ION®

De slimme software van het ION® systeem blijft de aandrijving voortdurend verbeteren. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het ION® systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het ION® systeem bieden wij in in combinatie met voor-, midden- én achterwielmotoren. Zo is er altijd een ION® e-bike die bij jou past.

 

Motorpositie

Motor in het midden van het frame

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Als je op zoek bent naar natuurlijk en stabiel rijgedrag, is een middenmotor ideaal. Doordat de motor bij de trapas zit, geeft dit een laag zwaartepunt waardoor de fiets zeer stabiel is. Een middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor heuvels en bergen.

 

Bosstad Tweewielers is DE e-bike specialist in de regio Haarlemmermeer! Bezoek onze nieuwe showroom aan de Paxlaan 6 in Hoofddorp

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop